Wat is een Bullet Journal? Volg uw leven met notebook-notebooks

Wat is een bullet journal

Wat is een Bullet Journal? Volg uw leven met notebook-notebooks

Wat is een precies? Voor degenen onder u die het niet weten: het is een manier voor mensen (zoals ikzelf) om een persoonlijk dagboek online bij te houden en ook hun vorderingen door de maanden en jaren te noteren. Er zijn veel verschillende manieren om een bullet-dagboek te gebruiken, maar als ik erin zou schrijven, zou ik een dagboek als dit willen gebruiken: schrijf in mijn dagboek alle dingen die ik dagelijks opmerk, en typ die notities in een online database zoals Google Docs. Ik typte de journaalboekingen een voor een in en bewaarde ze vervolgens op mijn laptop.

De beste plaats om met Bullet Journal te beginnen, is vanaf de website Bullet Journal dot com. Bekijk eerst de video, als je dat al hebt gedaan, is het altijd goed om een opfriscursus te hebben over het gebruik van de site. Het eerste dat u hoeft te doen, is uw account aanmaken en kiezen welk type software u wilt gebruiken: de gratis versie of de betaalde versie. Als je die eenmaal hebt gekozen, ben je klaar om daadwerkelijk aan je dagboek te beginnen!

Bullet Journaling met een notebook – het bijhouden van je voortgang is belangrijk wanneer je in je dagboek schrijft, dus ik raad aan om een notebook te gebruiken in combinatie met je bullet journaling-software. Als je wilt, kun je een simpele pen en papier gebruiken, maar ik vind dat een trackball en muis het meest comfortabel voor me zijn. Je kunt ook een kleine digitale camera aan je dagboek koppelen (wat handig zou zijn als je foto's maakt van dingen die je interessant vindt) en die foto's vervolgens naar je computer uploaden en die software gebruiken om ze met anderen te delen. Dat is eigenlijk hoe Bullet Journaling met een notebook wordt gedaan.

Voor meer informatie zie: Mylovelynotebook.nl