Soorten brochurehouders

brochurehouders

Soorten brochurehouders

Er zijn zoveel verschillende soorten brochurehouders beschikbaar. Van aanrecht tot vloerspinners, er is een stijl voor elk budget en elk decor. Of u nu uw boetiek of een groot warenhuis wilt verfraaien, u kunt altijd een houder vinden die bij u past. Als u uw folders overzichtelijk wilt houden, kunt u een ringhouder aanschaffen. Op deze manier kun je ze binnen handbereik houden terwijl ze worden tentoongesteld.

Of u nu een klein bedrijf of een grote onderneming heeft, er zijn veel verschillende soorten brochurehouders om uit te kiezen . Je kunt kiezen voor een traditionele ring of een houder met een open bovenkant. Dit zijn de meest populaire soorten houders, omdat ze handig in gebruik zijn en op werkbladen, tafelbladen of planken kunnen worden geplaatst. Deze ringdisplays kunnen worden gebruikt om een enkele brochure, een reeks brochures of zelfs een foto of video weer te geven.

Folderhouders van acryl of kunststof zijn een stijlvolle manier om uw materialen op werkbladen, bureaus en planken weer te geven. Dit soort houders bieden hoogtespel en maken het voor klanten gemakkelijk om reclameliteratuur te pakken. Dit type houder is ook handig voor het uitstallen van andere producten. Ze pronken met sieraden, cosmetica, schoenen en andere accessoires. Een roterende brochurehouder met display kan roteren en heeft meerdere vakken voor het weergeven van uw marketingliteratuur. Deze werken het beste op werkbladen.

Site bezoeken voor meer info: Displayshop